måndag 30 november 2020

Världens fulaste tjej

Mobbarna kallade henne ” världens fulaste tjej ”. Nu har hennes revansch inspirerat miljoner. Newsner ger dig nyheter som berör! Lynette har fått en hel del fina hälsningar, något hon själv skriver om på Twitter: ”Jag kan inte vara nog tacksam för alla positiva vibbar ni skickar till mig.


Men fulast av alla namnen är Trumvirvel Layla.

DET namnet är hiskeligt fult. Och oftast är kvinnorna som heter Layla så grymt fula och jävligt fega. Denna blå Barbapapa är designad av en före detta plastikkirurg, och tar trots hård konkurrens hem priset som världens fulaste bil. Att det finns gott om fula bilar ute på vägarna är väl knappast någon nyhet.


Och smaken är som baken, så vad som är fult eller ej ligger i betraktarens ögon. Det är du inte - världens fulaste tjej alltså. Den titeln besitter jag idag och kommer så att göra minst en vecka till.

Och tro mig, du måste leta efter hjälp. Det du beskriver låter inte sunt. Engelska magasinet FHM:s läsare har röstat fram listorna. Världens fulaste byggnader. En lista med bilder och fakta om fula hus som Elephant Building, Ponte City, Habitat 6 Bullring, Boston City Hall, Ryska ambassaden i. Segeljakten A är världens största och enligt många också världens fulaste segelbåt.


De 1meter höga kolfibermasterna har tagits ner. Senare i livet hittade hon ett klipp på där hon kallades världens fulaste tjej , klippet hade flera tusen kommentarer. Det finns till och med ställen som försöker använda sin tristhet för att locka turister. Som Boring i Oregon, och Dull i Skottland som slagit sina påsar ihop med Bland i Australien för att lansera sig som världens tråkigaste platser. Men vi behöver inte åka så långt för att hitta trista, gråa och fula ställen.


Vilken härlig människa… Vilken inställning. Lizzie Velasquez föddes med ett oerhört ovanligt syndrom som bara några få personer i hela världen har. Visited times, visits today) Kategorier Okategoriserade Taggar Hälsa, kärlek.


Sveriges snyggaste tjejer - kändisbrudarna som är hetast i sommar.

Hollywoodstjärnan Alicia Vikander är ju bara så vacker! Som världens tredje fulaste byggnade kommer parlamentet i Bukarest. CNN motiverar tredjeplaseringen med att även om den gigantiska byggnaden tar upp äckligt mycket plats är det äckligaste med byggnaden dess största sponsor, Rumäniens före – och numera avrättade – president Nicolai Ceausescu.


En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva. Det häftigaste från hela världen. Artiklar och topplistor med bilder, filmer och fakta. Se världens vackraste kvinnor här. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Jag förstår, ta bort denna ruta!


Ovanliga flicknamn runt om i världen : Armida Ada Admira Aimée Akasha Alba Alessandra Alexia Alida Aline Alissa Alivia Altea Allyson Amelie Amira Antonella Apollonia Aprilia Athena Athina Aurora Ayla. Beilasan Belle Bianca Bim. Celine Ceres Chelsea Christa Cornelia.


Eala Eily Eleonora Elina Eliora Elise Elula Emelina Embla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg