tisdag 23 juni 2020

Tinder förhållande

Tvärtom, Tinder är snarare ett komplement till vårt kompisliv när det gäller att hitta kärlek. Ett litet tilläggsverktyg, för dig som vill. Tänker du så har du mycket att tjäna, då behöver du inte känna att du går miste om någonting när du hänger med tjejgänget eller går på en fest i stället för att bläddra på en telefon.


Men kritiken låter just så – det är bara en ”hook up”-app, ingen på Tinder är ute efter ett seriöst förhållande. Nancy Jo Sales skrev ett uppmärksammat reportage i Vanity Fair om hur Tinder dödat en hel generations syn sex och kärlek.

Varför är du på Tinder ? Det är klart, någon kan säga att den bara vill ha kul och sen bli galet förälskad i dig. På samma sätt kan någon säga att den är ute efter ett seriöst förhållande och sedan få kalla fötter när ert dejtande faktiskt blir seriöst. Med en Tinder profiltext (för män) så handlar det om att skapa känslor hos kvinnan som läser texten. Så antingen något unikt, roligt eller något annat som väcker en känsla och skapar ett mysterium av intresse. Så även om du letar efter ett förhållande , håll profiltexten ganska kort, lättsam och intressant!


Många verkar tycka att det är omöjligt, trots att dejtingappar har gjort det lättare än någonsin för oss att träffas.

Kanske är det just därför. Tinder och andra former av nätdejting ge oss tillfällig och snabb bekräftelse, men motivet är inte alltid att hitta en långvarig relation. Det kan vara så att han har glömt att tagit bort den.


Har inte tinder själv, men det finns väl chatfunktioner där också? Just Tinder är kanske aningen mindre effektivt för att hitta den STORA kärleken i och med att det inte krävs så mkt commitment att lägga upp en profil och många verkar köra det som ett spel för att få lite bekräftelse. Det är inte så svårt att få till några matcher, men att verkligen komma ut på en dejt IRL är desto svårare.


Statistiken i singelträsket talar alltså inte till fördel för oss män. Jag har ett bra jobb, ser inte alltför illa ut (vill jag tro), är social och utåtriktad – men ändå har jag uppenbarligen inte en chans på Tinder. Nahid Persson träffade Anders på Tinder.


Han var charmig och de blev kära och sade att de skulle ha en seriös relation. Just Tinder har blivit en riktig fullträff och även om just du kanske inte har testat själv så är det nästan helt säkert på det viset att du känner någon som använder, eller har använt Tinder. Idag finns en stor öppenhet för hur ett förhållande ska se ut och hur man väljer att leva.


I så fall kanske Tinder borde regleras av Lotteriinspektionen. Det är en dejtingapp för singlar som inte nödvändigtvis söker ett förhållande , men vill träffa andra singlar. Trots detta inleds många förhållanden via Tinder , så det är värt ett försök vare sig du vill ha ett förhållande eller bara en träff.


Numer är det en dejtingplattform där människor som är i ett förhållande , singlar och även par kan leta efter tillfälliga förhållanden.

Den är mer diskret än Tinder , till exempel. Om du vill vara otrogen mot din partner och skapa en Tinder -profil kommer garanterat din vän, kollega eller väns vän känna igen dig där. Det finns inga generella åsikter för vem som är attraktiv och vem som inte är det. Någon som du tycker är väldigt attraktiv behöver inte vara någon som jag tycker är snygg.


Det gäller även foton på Tinder , säger Paul W. Eastwick, som forskat om hur vi uppfattar folks utseenden, enligt Jezebel. Består kvinnorna på Tinder endast av bottenskrapet av de kvinnor vill dejta män? Jag har dejtat runt en hel del och skaffade nyligen Tinder och har bara dejtat kompletta missfoster därifrån såhär långt. En del har verkat normala men sen när jag träffat dem visar det sig alltid att det är något med dem som gör att de går bort.


Vad är grejen med Tinder ? Om du är singel, har du förmodligen redan laddat ned appen. Men om du är en av dem som fortfarande inte har en aning: här kommer undsättningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg