måndag 15 juni 2020

Utflykter alcudia

Utflykter alcudia

Gör resan till Alcudia oförglömlig. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Hundratals möjligheter. Det är genom utflykterna du kommer nära Alcudia. Boka dagsturer från Alcudia!


Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter.


Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan. Sevärdheter i Alcudia : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Alcudia , Spanien på TripAdvisor. På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte. Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra!


Utflykter alcudia

Fantastiska sandstränder och badvikar, mysiga konstnärsbyar, storslagna borgar och slingrande vandringsleder. Mallorca är en kontinent i miniatyr som har ett stort utbud för alla smaker och det är enkelt att ta sig runt. Passa på att upptäcka några av Mallorcas underbara platser. Hos Viator kan du boka 1olika utflykter och aktiviteter på Mallorca – i lugn och ro hemifrån. Viator har varit verksamma i år och har låga priser med prisgaranti.


Med prisgarantin kan du vara trygg med att inte utflykten eller aktiviteten erbjuds till ett lägre pris på plats. Den bredaste guiden om Mallorca på svenska! Boende, stränder, aktiviteter, restauranger och mer över hela Mallorca.


Utflykter alcudia

Utflykter du klarar på en förmiddag. Det finns flera utflykter som bara tar några timmar – perfekt om du vill pausa från stranden. Det finns två golfbanor nära Alcudia : Alcanada Golf och Pollensa Golf.


Med hyrbil tar du dig lätt till ett dussin andra golfbanor på ön. Då är det enklast att boka utflykten direkt via din reseledare. Ett bra dagsupplägg är att inleda utflykten med vandring runt Cap de Ses Salines. Står man med fyren i ryggen och blickar ut mot havet ligger den vackra vandringsleden till vänster, och en lång sandstrand till höger. Ta till vänster och njut av storslagen havsutsikt.


Tack vare havsbrisen funkar vandringen bra även varma sommardagar. Man kan åka på kortare utflykter i Alcudiabukten eller 4-timmars utflykter till Formentor eller Cala San Vicente. Det finns även många olika båtar att välja på, t ex katamaraner, båtar med glasbotten eller snabba motorbåtar. De flesta båtturerna utgår från Port d’ Alcudia. Upplev något extra på din resa, följ med Solresor på utflykt.


Vi har valt ut en rad lokala samarbetspartners som erbjuder prisvärda utflykter av god kvalitet. Mallorca erbjuder många naturupplevelser, vackra vyer och ett varierat landskap. Varje år gör vi en genomgång av vårt utbud för att ge dig den bästa upplevelsen. Bästa pris- och pengarna tillbakagaranti! Läs recensioner från andra resenärer.


Alcudia hette från början Pollentia och grundades 1före Kristus i samband med att romarna landsteg på Mallorca. Staden hade som uppgift att bevaka de två bukterna, som idag kallas Bahia de Alcúdia och Bahia de Pollenca. Om man vill se hur staden såg ut på romartiden, kan man besöka Pollentias ruiner som ligger strax utanför Alcudia. Alcúdia är Mallorcas främsta ort för sol och bad och många turister återkommer år efter år. Med den fantastiska stranden och det klara vattnet är Alcúdia ett säkert kort för en lyckad familjesemester.


Luta dig tillbaka i en solstol och slappna av till ljudet av de skvalpande vågorna och doften av saltvatten. Ett brett utbud av utflykter och rundturer på Mallorca, inklusive vattenparker, båtturer, sightseeing och andra aktiviteter. Puerto Alcudia (km), Mallorca.


Detta gör Alcúdia till den perfekta vistelseplatsen för de som kommer till ön med avsikt att vandra. Mer information finns i VANDRING PÅ MALLORCA. Följ med på en av öns mest spännande och naturmässigt mest spektakulära utflykter , på nordvästra Mallorca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg