tisdag 16 juni 2020

Tjejjour chatt lördag

Tjejjour chatt lördag

Hos oss är alla tjejer (cis eller trans) och unga transpersoner välkomna att höra av sig. Du bestämmer själv vad du vill prata om och du är helt anonym. Stockholms tjejjour har extraöppet under jul och nyår ️ Självklart har vi också öppet som vanligt på måndagar, onsdagar och lördagar. Pysselträffar varannan söndag för tjejer och icke-binära som mår dåligt. Chatta : onsdagar och söndagar kl.


När du chattar med oss ser vi inte vem du är eller vad du heter. Vi sparar inte samtalet vi haft och inte heller IP-nummer eller liknande. Vi som sitter i chatten har gått en utbildning i vår jour men vi är inte psykologer eller kuratorer. Vi som chattar med dig gör det på vår friti för att vi vill och för att vi vet att det behövs. Tjejjouren Elina, Skövde Försöker hålla öppet Chatt kl.


Tonårsjouren Söderslätt, Trelleborg Chatt kl. ATIM Tjejjour , Malmö Chatt kl. Guldstadens Tjejjour , Skellefteå Chatt kl. Karlstads Tjejjour Chatt kl. Sveriges tjejjourer på ett och samma ställe.


Tjejjour chatt lördag

Målet är att nå ut till så många tjejer som. Ditt telefonsamtal är gratis, även om du ringer från mobilen, och syns inte på telefonräkningen. Du är helt anonym och allt du säger stannar mellan oss. Kontakta oss om du behöver prata, inget är för smått eller stort!


Förutom stödverksamheten har vi också en utåtriktad verksamhet. Appen är också fylld med övningar du kan göra för att känna dig lite tryggare, till exempel när du ska sova, känner oro eller panik. Hit kan du som inte vill eller orkar leva, eller du som är orolig för någon annan av samma orsak, vända dig.


Tjejjour chatt lördag

Ett stöd- och rådgivningscenter för ungdomar och unga vuxna som utsätts för hedersrelaterat förtryck och våld. Behöver du någon att prata med? Kanske är det något jobbigt som hänt, du kanske känner dig ensam eller har funderingar kring din kropp? Vi finns att chatta med onsdagar kl.


Vi har tystnadsplikt och du har alltid möjlighet att vara anonym. Jouren drivs av ungefär volontärer, samt anställda. Alla volontärer har gått en utbildning som innehåller samtalsmetoder, ledarskap, samt kunskaper om problematik som är vanlig hos vår målgrupp. Till vår frågelåda och i vår chatt - och mailjour kommer frågor om allt från onani till sexuella övergrepp.


Haninge tjejjour stöttar genoChatt På söndagar klockan 18. Har du varit med om något jobbigt, eller behöver du bara få prata med någon? Då kan du höra av dig till en tjejjour. De flesta kan du kontakta via chatt , mejl och telefon. Välkommen till Tilia- chatten.


Vi berättar inte vidare det du berättar för oss, om du inte själv vill det. Mer om hur det går till i chatten. Vi har öppet varje kväll, året om mellan 21:– 22:30.


Logga in via den blå chatt -rutan nedan. Du kan vara anonym om du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg