onsdag 24 juni 2020

Telenor surf

Du kan köpa mer surf i appen Mitt Telenor. Du kommer alltid åt appen även om din surf har tagit slut. I våra mobilabonnemang kan du välja mellan GB - obegränsad surf. Dessutom kan du ta med dig surfen till bland annat USA, Turkiet, Schweiz, EU och Thailand.


Ladda ditt kontantkort från Telenor direkt på webben eller via vår app Mitt Telenor.

Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. Så här byter du på telenor. Efter du valt surfmängd kommer du få välja om du är befintlig kund som vill ersätta ditt gamla abonnemang med det nya. Det finns olika sätt att välja mellan när du ska ladda på kontantkortet. Samtidigt som Telenor Obegränsat lanseras ändrar Telenor vissa av sina äldre erbjudanden.


Företagets billigaste abonnemang är oförändrat när det gäller surfmängd men de dyrare får mer surf. De dyrare alternativen har dock fått ökade surfpotter. Telenor är inte den billigaste mobiloperatören, men tittar du på vad som är inkluderat i abonnemanget så är det prisvärt.

Numera har Telenor ingen bindningstid på sina abonnemang, det menar att de vill förtjäna dig som kund och inte tvinga kvar dig mot din vilja. De erbjuder numera mycket surf i abonnemangen, upp till obegränsat med. Det är nog lätt att hitta information när man väl är kun men för den som är ny kan det vara komplicerat. Telenor Fastpris är perfekt för dig som vill ha full koll på hur mycket ditt surfande kostar.


Mms drar ingen surf från din pott, men har du ingen surf kvar spärras datatjänsten helt och hållet, vilket gör att du då inte kan ta emot eller skicka mms. Projektet innebär att elever i 8:e. G-nätet är väl utbyggt och det går att surfa i höga hastigheter i stort sett överallt i landet. Telenor har en mycket bra täckning som når ut till 9procent av Sveriges befolkning.


G-nätet är dock inte lika väl utbyggt, vilket kan ställa till det om din mobil inte har stöd för 4G. Telenor i korthet Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 9procent av hela Sveriges befolkning. Telenors kunder är vana vid fri surf hemma och vi vill erbjuda det även på utlandsresan. Vi var först ut med fri surf i EU och nu fortsätter vi med USA och Kina, som är viktiga resmål, säger Lars-Åke Norling, VD för Telenor Sverige. Jag har prcis fått Telenors erbjudande om nya fri surf abonnemanget.


Jag har tidigare betalt 3för fri surf , fria samtal, sms och mms. Nu får jag erbjudandet fri surf och betala för samtal, sms och mms till samma pris. Samtidigt går Telenor ut med erbjudandet (samma tjänst) till de som betalat 1och 2för 1och 2kr.


Om Telenor Rörligt Väljer du Telenor Rörligt laddar du på ditt kontantkort med ett önskat belopp, som du använder till telefonsamtal, SMS och surf så långt saldot räcker.

Telenor har tidigare erbjudit familjer möjlighet att köpa ett abonnemang med flera simkort och fördela surf mellan familjemedlemmar. Den möjligheten kvarstår med Frihet Obegränsat, där alltså hela familjen kan surfa obegränsat i Sverige, för 1kronor i månaden per extrakort. Telenor ersätter inte förlorat värde eller prisplan till följd av att felaktiga uppgifter angetts vid laddning, till exempel telefonnummer, önskad prisplan eller önskat laddningsvärde. Telenor äger rätt att ändra dessa villkor, varvid sådan ändring träder i kraft omedelbart.


Om du vill hitta ett riktigt bra mobilabonnemang att använda på semestern ska du dock inte teckna ett Tele2-abonnemang. I stället är Telenors motsvarande alternativ bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg