måndag 23 mars 2020

Taverna brillo meny

Gör en enkel onlinebokning hos din optiker redan idag. Synvård till rätt pris! Få ett icke-bindande synprov. Hitta din närmsta Specsaversbutik. Vi finns närmare än vad du tror.

Vi förhandlar så att du slipper. Ett glatt sätt att umgås och samlas kring matbordet precis som hemma hos la nonna i Italien. Vi tycker även att många affärsmöten blir bättre på detta sätt. Allt serveras på härliga, generösa fat att dela på vid bordet.


WELCOME TO TAVERNA BRILLO. We are open from early morning to late evening. Jag kan när som helst begära ändring av mina uppgifter. Smaklösa pizzor men när de märkte att.

Endast mat av kvalité. För greker är måltiden sällskap och mat. Många av rätterna har blivit kända runt hela världen och är idag älskade och omtyckta. Reviews I was expecting more!


Great friends, great service, best wine. Den stora matsalen omges av barer och butiker som erbjuder charkuterier, delikatesser, pizza, brö glass, kafé och blommor. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från tidig morgon till sen natt.


Taverna Brillo är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Glutenfria alternativ finns. Du delar också tapas på ett stort härligt sharing-fat. Vår kreativa meny av La Taverna Boule, Bar, Tapas erbjuder alltid välsmakande mat.


Taverna i Stockholm AB är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta. Menyn har sina rötter i den italienska kokkonsten men i en förnya svensk tappning.


Matsalen utgör hjärtat i lokalen som bjuder på ett stort utbud av mat och dryck.

När råvarans kvalitet står i centrum smakar maten som bäst. Det är också kopplat till den amerikanska motsvarigheten till Svinto, med en ikonisk förpackning signerad Andy Warhol. Här finns sol och vin så det räcker till alla.


Välkommen till vår lilla taverna ! Vårt namn är lånat från den antika staden Efessos på Turkiets västkust. En stad som under sina glansdagar hade förbindelse med både Grekland och Turkiet, det tycker vi presenterar denna taverna ganska bra! Köp presentkortet direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg