måndag 2 mars 2020

Tätningsband fönster

Nortonban komprimerbart, elastiskt tätningsband med hög UV-beständighet. Energibesparande fönster i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Självhäftande tätningsband i skummad PVC.


Komprimerbart, elastiskt tätningsband med hög UV-beständighet. Tillverkad av PVC-skum med slutna celler, med mycket låg densitet och därför lätt att komprimera.

Svart med ett akrylbaserat lim på ena sidan. Täta fönster och dörrar med våra tätningslister. Med fönsterlister och dörrlister kan du täta och isolera där du vill slippa drag och kylig luft. Tätningslisterna finns i olika modeller avsedda för olika profiler och springor.


Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM. Det är enkelt att täta fönster och dörrar själv. För spår, för limning.


Här på hemsidan har vi ett antal artiklar som hjälper dig hitta helt rätt tätningslist, samt guider för hur du själv sätter upp dina nya tätningslister.

Det finns mycket pengar att spara genom att göra det själv. Här hittar du ett brett sortiment av tätningslister för både dörrar och fönster. I vårt sortiment hittar du olika typer av tätningslister för diverse ändamål. Vi har även material för brandskyddstätning. Gummi är ett fantastiskt material att arbeta me det är elastiskt och samtidigt starkt och hållbart, förutsatt att rätt person har arbetat med det och rätt firma har tillhandahållit det.


Gummimaterialet sluter tätt, håller ute smuts och kyla och passar bra för framtagning av olika tätningslister för fönster , dörrar och trösklar. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Se till att tätningslisten är lika bred som springan och att listen kläms ihop när du stänger fönstret. Listen får dock inte vara så tjock att fönstret blir svårt att stänga.


Expanderande tätningsband för snabb och säker tätning vid montering av fönster och dörrar. Klisterremsan på undersidan gör att tätningen enkelt fästs på fönsterramen innan fönstret monteras. UV- och väderbeständig och slagregnstät upp till 6Pa. Vilket håll som luften går genom otätheter i och intill fönster beror på om det är övertryck eller undertryck i rummet i förhållande till ute, Luftrörelser.


Till exempel gängtätningstejp och. En självhäftande list med borst för att sätta under dörrar. Fogband BGär ett förkomprimerat tätningsband som expanderar efter montering och ger en effektiv tätning och en permanent diffusionsöppen elastisk fog.


Fogbandet används både inom- och utomhus till fogar runt dörrar och fönster , rörgenomföringar, mellan byggelement mm.

Anslutning mellan fönster och vägg: Den punkt där ångspärr och fönster möts är mycket kritisk. Varje byggnad innebär nya förhållanden så det finns många sätt att lösa denna utmaning på. Paroc rekommenderar PAROC Hörntät. Den går att vända så att den passar fönsternischer i olika storlekar.


Tätband för nockplåtläggning med takplåt. Montering Bandet kläms fast mellan takplåten. ISOVER är ledande inom isolering och isolerlösningar med över års erfarenhet på den svenska marknaden.


Vårt fokus ligger inom hållbar utveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg