torsdag 12 mars 2020

Tecken på äkta kärlek

Tecken på äkta kärlek

Det kan var svårt att säga jag älskar dig, och ännu svårare att visa det. Men om din partner gör följande saker är det starka tecken på att du faktiskt är älskad. När det handlar om äkta kärlek brukar de flesta släppa på spärrarna och våga visa sig sårbara – det känns helt enkelt som att det är värt att satsa allt på relationen.


Du upplever trygghet Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni. Alla vill vi ha äkta kärlek och den trygga känslan av att vara djupt älskad av någon. Men när går viljan och längtan över till en osund relation till kärlek ? Här är tecken som du bör ta på allvar. Hon litar på mannen hon älskar, oavsett vad hennes förflutna har lärt henne.


När en kvinna är förälskad så ger hon sitt allt. När någon fångar hennes hjärta så bestämmer hon sig för att lita på den. Ett tecken på äkta kärlek. Henrik som kände likadant, han visste inte att han skulle uppleva det så också. Jag hade varit medlem ganska länge, kanske några år.


Din partner är det första som dyker upp i ditt huvud när något roligt hänt. När du hittar en rolig video på internet som får dig att vrida dig av skratt och du bara måste dela med dig till någon. Kom ihåg att du är värd att vara med någon som gör dig lycklig.


Detta betyder inte nödvändigtvis att du vill ändra på din partner på något vis, men det är ett klassikt tecken på kärlek. Lugn, det här är bara ett tecken på att du faktiskt hittat helt rätt. Läs också: tecken på att din kärlek också är din bästa vän. Personen får dig att vara dig själv. Du känner dig helt bekväm i att prata känslor, bjuda på och vara dig själv hela tiden.


Tecken på äkta kärlek

Du vill inte dölja något för din partner. Saker som du kanske hade stört dig på hos andra är såklart bara gulliga när det gäller just din älskling. Om de här punkterna stämmer in på ditt förhållande så bör du hålla hårt i din partner, för ni har äkta kärlek ! Ni oroar er för varandra på ett hälsosamt sätt.


Ibland oroar du dig nästan mer för din kärlek än för dig själv. Att se din älskling sjuk eller ledsen känns bara helt orimligt. Ibland så känner man det bara, att ens partner älskar en. Men det finns också några tecken som sticker ut, som gör att man verkligen känner att hen älskar dig. Eller är det bara en bild av fantasin?


Kick den skepticismen åt sidan. Dessa saker kan få dig att tro på sann kärlek igen. Så, du har bränts av vad du trodde var kärlek. Du kallar BS på sann kärlek och lovade att aldrig falla igen. Tja, det är inte roligt att ett liv utan kärlek är roligt.


Oavsett om Vassula tjänst bejakas eller betraktas med misstänksamhet är detta en bok som behövs. Med tanke på Vassula Rydéns världsvida profetiska tjänst är det viktigt med korrekta återgivningar av detta märkliga skeende i kyrkans samtidshistoria. Och nya, värmande, väckande bilder på Guds omsorg kan vi inte få för mycket av. Vill dela med mig av en lista från nätet på saker som är tecken på äkta kärlek. Och kan skriva under på alla punkter.


Trots att ni varit tillsammans i flera år så gör hen fortfarande kärleksfulla gester för dig, ger dig komplimanger och visar sin kärlek med mer än bara ord. Dessutom är du alltid din partners första prioritet när det verkligen gäller. När jag upptäckte hur de var på insidan förstod jag att vi inte passade så bra ihop som jag hade trott. Mark) Förälskelse känns som kärlek.


Naturligtvis är romantiska känslor en del av kärleken. Men en förälskelse beror på helt andra saker än vad äkta kärlek gör. En förälskelse är en ytlig reaktion på ytliga egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg