fredag 23 oktober 2020

Väder på hawaii

Se väder och klimat för Hawaii. Du kan också se medeltemperatur, vattentemperatur och antal soltimmar per dag för Hawaii. Det finns egentligen bara två säsonger i Hawaii : sommar (kallas Kau på Hawaiianska) från maj till oktober och vintern (Hooilo) från november till april.


Komplett översikt över Hawaiis väder året runt med klimatdata för temperaturer, soltimmar, vattentemperatur och nederbörd. Se aktuellt väder i Honolulu och få senaste väderprognosen.

Dessutom en tabell som visar Honolulus klimat med temperaturer, soltimmar och regndagar. Det är snöstorm på Hawaii – och samtidigt har stora delar av Sverige mildare väder än på länge. Under dagen var det varmare i Jönköping än det var i naturreservatet Polipoli på paradisön i Stilla havet. Man får kasta sig ut och njuta. Jag är orolig att det är Sämre väder i november en oktober, det vi är ute efter att göra är sol.


Allt om klimatet på Hawaii. Jämför väderdata för Hawaii med Sverige. Ofta är vädret väldigt lokalt på Hawaii.

Maui kan det vara soligt och varmt utan ett moln på himlen men åker du någon timme med bil kan det se helt annorlunda ut. Hawaii har över en miljon fast bosatta tillsammans med många besökare och amerikansk militär personal. Huvudstaden är Honolulu på ön Oahu. I övriga USA stavas delstaten Hawaii , men i delstaten är det även på engelska vanligt med stavningen Hawaiʻi som är från hawaiiska språket, och innehåller bokstaven ʻOkina. Aktuell lokal tid och geoinfo i Honolulu, Hawaii , USA.


TThe Time Now är ett verktyg du kan lita på när du reser, ringer eller söker information. Vill du ha lite stjärnstatus på din resa till Hawaii är chansen förmodligen störst på Maui, där celebriteter som Owen Wilson, Woody Harrelson, Oprah och Steven Tyler har privata bostäder. Men det är inte bara privat som många filmstjärnor sätter kosan mot Hawaii. Vi är inte 2 utan 20. Vi funderar då lite på , som många sagt till oss är det ovärt att åka till USA om man inte fyllt 2. På Sheraton Kai Market hittar du “från gård till matbord meny med Hawaiiska och internationella smaker.


Här erbjuds allt från en förstklassig station med revben där kocken skär ut fina bitar till dig till ångkokt fisk på kinesisk stil och musslor i en sås med svarta bönor och ingefära. Daglig utomhus luau-stil shower sker även. Västerut lockar Hawaii. Vinter på södra halvklotet, men bra väder i nordligaste Australien och vissa söderhavsöar. På samma breddgrader ligger: Mauritius, Seychellerna och längre västerut Fiji.


Hit kan du åka året runt.

De behöll flaggan efter att USA tog över och blev en delstat. Det är den enda amerikanska delstaten som har ett annat lands flagga på din delstatsflagga. När autoslutförarlistan är tillgänglig används upp och ner pilar för att se val och enter för att välja.


Bygg och anlägg i rätt väder. Vädret i Sverige och världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg