fredag 9 oktober 2020

Universal telecom fiber

Telia bredband med smart wifi ger dig automatiskt snabbt och stabilt wifi hemma. Vilken hastighet passar just dig? Vi har bredband för alla behov. Boka Best Western Universal Inn och spara upp till med Agoda!


Universal Telecom erbjuder helhetslösningar för bredband och telefoni.

Hos oss finns något för alla och den gemensamma nämnaren är kvalitet och bra pris. Universals bredbands- tjänster är både stabila och prisvärda. Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor.


Har haft Universal via fiber i flera år utan problem som berott på dem (en strulande fiberomvandlare var ju inte direkt deras fel). Ingen nertid som jag märkt av. AllTele, Bahnof, Bredband.


När fiber för stadsnätet grävdes ned nappade vi på universal telecom.

Dom bedyrar att dom håller de lägsta priserna. Och om rätt ska vara rätt, på den tiden kostade det inte många kronor så jag brydde mig inte om att se efter deras konkurrenter. En dag år senare kommer en faktura på över 8kronor. Lägg till WiFi-router om du behöver. Köp bredbandsabonnemang på universal.


Ska flytta och samtidigt byta bredband till fiber som finns inkopplat i lägenheten. Priset spelar ingen roll. Så nu är frågan vilken bör jag välja? Tänkte starta denna tråd för att få lite information om dem, om någon har fiber från dom och kan dela med sig lite erfarenhet! Problem, vad ni får för hastighet osv.


Det är ett skumt företag (heter egentligen Timepice) med säte på Madeira med riktigt usel kundservice. Har både ringt och skrivit och klagat massor av gånger, men uppenbarligen skiter. Stor varning för bluffmakarna på.


We believe that people should have the right to communicate at the best possible price. In France we are known as UVTEL. Kolla in vad 8människor har skrivit, och dela din egen upplevelse.

Jag upplever en avsevärd kvalitetsförsämring där hastigheten nu spretar kraftigt och tyvärr oftast åt fel håll. Boxer levererade sina 1mbps men några 2från Universal har jag aldrig sett i faktisk användning. Våra kunder ska varken behöva oroa sig över kostnader eller teknikkrångel. Bredband och telefoni ska fungera och vara billigt - svårare än så är det inte. Köp aldrig någon tjänst från dem.


Vi fick ett bra erbjudande från Universal och bestämde oss för att testa det en period först. Efter tre månader slocknar internet, telefon och television hemma, jag ringer upp Telecom , får prata med en störig åring som sitter med en fläkt i bakrunden så man inte hör vad han säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg