onsdag 14 oktober 2020

Utbildning missbruk distans

En distansutbildning inom missbruk ger dig friheten att välja var och när du studerar. Här nedanför har vi samlat olika distansutbildningar inom missbruk – allt för att göra ditt val lite enklare! Mer om utbildning i missbruk , beroende och beroendeterapi.


I dagens samhälle är missbruk , beroende och även medberoende ökande problem. Kemiska beroenden innefattar alkohol och narkotika medan icke-kemiska beroenden kan innebära exempelvis spel och sex.

Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. Vill du veta mer om någon av dem? Passa även på att jämföra distansutbildningar och läs recensioner från tidigare studenter! Utbildningen Etik och integritet vid införande av välfärdsteknik ska ge dig som arbetar hos kommuner och utförare kunskap för diskussioner och arbete kring etik och integritet som kan uppstå.


Den är en fristående fortsättning på utbildningen E-hälsa och välfärdsteknik i socialtjänsten. Här hittar du eftergymnasiala utbildningar i Sverige och utomlands. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren.


Vilken titel du får beror på vilken utbildning du väljer att gå, men du kan exempelvis utbilda dig till alkohol- och drogterapeut, behandlare eller KBT-specialist inom missbruk.

Behandlare av missbruks - och beroendeproblematik finns inom flera sektorer, både privata och offentliga. VAL-BO Utbildning är ett utbildningsföretag som erbjuder utbildningar inom området missbruk och behandling. VAL-BO håller utbildningar i flera av Socialstyrelsens evidensbaserade metoder så som 12-stegsbehandling, Motiverande samtal och ASI (Addiction Severity Index). En yrkesutbildning tar dig dit du vill.


Hitta din yrkesutbildning inom missbruk här! Socialt arbete, missbruk och beroendeproblematik hp Kursen avser att ge fördjupade kunskaper om missbruk och beroende gällande alkohol och droger. Vi tar bland annat upp behandlingsarbetets förutsättningar, utformning och resultat samt det professionella mötets form och innehåll. Klinisk forskning och utbildning , Södersjukhuset Klinisk forskning och utbildning , Södersjukhuset Placerad på Södersjukhuset, institutionen har cirka anställda, varav professorer, doktorander samt 1anknutna forskare.


Klinisk neurovetenskap Forskar och undervisar om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Yrkesutbildningar på distans inom populära områden hos Distansinstitutet. Tillsammans med landets främsta ämnesexperter skapar vi utbildningar som ger dig de kunskaper och kompetenser som arbetslivet kräver idag. Du väljer själv ti takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil. Fördelen med detta är flexibiliteten, vilket passar studenter som vill ha stor frihet att bestämma när och var de vill studera.


Bra att tänka på är att obligatoriska moment, och i vissa fall även livesända föreläsningar, i din utbildning kan vara förlagda under kontorstid även om dessa sker på distans. Uppsala universitet har en lång tradition av studier på distans. I dag finns ett stort utbud av utbildningar som ges på distans.

De mer teoretiska utbildningsformerna går dock väldigt bra att söka. Kanske vill du läsa en HR- utbildning , lärarutbildning eller undersköterskeutbildning? Denna utbildning är helt på distans utan fysiska träffar. Alla tre erbjuds på distans. Du väljer själv hur du vill lägga upp dina studier.


Du har tillgång till vår online lärplattform dygnet runt. Läs när det passar dig bäst! Du kan jobba samtidigt som du läser hos oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg