fredag 16 oktober 2020

Usb infälld

Ersätt ett befintligt vägguttag med en infälld USB -laddare så slipper du leta efter laddaren när dina enheter ska laddas. Laddar två enheter samtidigt. V DC, max A vid användning av en port eller A vid användning av båda portarna. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Går att använda för alla enheter som laddas via USB.

Exxact USB -laddningsstation USB uttag 2. Uttaget har två utgångar vilket möjliggör laddning av två enheter samtidigt. A för infällt montage i vanlig apparatdosa eller för utanpåliggande montage i förhöjningsram eller hörnbox. Perfekt laddning av olika enheter via USB.


Kan ladda en, eller apparater samtidigt. Finns i Plus- och RS-de. Infälld panel som anpassats för marint bruk och utrustats med två USB -uttag samt ett V cigarettändaruttag.

Tillverkad av aluminium. Frontmått: B81xHmm. Jordat uttag med USB -modul för infälld montering i torra utrymmen, endast för styva ledare. Endast i kombination med ram av PrimaLuxe-brytarserien. Typ A portar och 2x5mm ljudportar, för 60mm genomföringshål, nätadapter, 2m, svart Passar standard 60mm stora hål för kabelgenomföring och gör det enkelt att få upp USB - och ljudportarna på skrivbordet.


På sidan av hubben finns fortfarande plats för övrigt kablage. Köp USB online på kjell. Har kollar på infällda usb vägg anordningar.


Problemet med att sätta den vanligt är att usb -kontakten kommer gå ut flera centimeter från väggen och vill man dölja usbn med själva läsplattan så hamnar den en bra bit från. Smart kabelgenomförning för skrivbord och arbetsplatser bestyckad med 3st USB -uttag. En ytterst praktisk egenskap är att den även har 3. Du slipper ligga på golvet för att koppla in ditt headset eller högtalare.


På sidorna av hubben finns plats för övrigt kablage. Elegant installation av USB -uttag i skrivbor talarstolar eller industriella apparater. Nu erbjuder vi en USB -hub med mycket små yttermått för infällt montage.


Fyra portar åtkomliga från framsidan och antingen skruvanslutning eller mini- USB typ B på baksidan mot datorn.

Med USB -uttag och skyddslock av gummi. För fast infälld montering och anslutning via flatstift. Jussi vägguttag utam ram med integrerat USB -uttag, 1-vägs, IP21. Förlusteffekt endast 1W.


Komplettera med ram ur Jussiserien. Det räcker oftast med att en enhet strular på USB för att de andra ska lägga av, ostabila drivrutiner eller gammal hårdvara. Satechi USB Type-C Aluminum Multi-Port Adapter lägger till en uppsjö av anslutningar till din laptop eller desktop, bara genom att använda en Type-C port.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg