torsdag 8 oktober 2020

Uppstigningslucka mått

Kallas generellt uppstigningsluckor , men passar givetvis även som inspektions- eller tillträdesluckor. VULi är en isolerad lucka med 30 4eller 5mm hög sarg som standard. Invändigt är den plåtklädd. VUL har 2mm hög massiv träsarg som standard. Nedan angivna mått gäller invändigt.


Uppstigningslucka för att smidigt ta sig upp på taket via vinden.

För att på ett säkert sätt kunna ta sig upp och ut på taket så bör en uppstigningslucka finnas på alla tak där takfotshöjden är högre än m. Produktbeskrivning Allmänt Samtliga modeller har beslag för in- och utvändig öppning. FVU uppstigningslucka. Vi erbjuder uppstigningsluckor med invändig låsning för era behov och mått. SRHP uppstigningslucka för yttertak tillverkad i aluminium med pulverlackad finish som tillval, isolerad med U-värden 78.


Luckan kan tillverkas i valfria mått. Brandgas, tak- och uppstigningsluckor i valfria mått , isolerade med goda U-värden. CE-märkta och godkända brandgasluckor.


Montering av en uppstigningslucka är i princip samma som på rökluckorna , så titta på den monteringsanvisningen.

Här kan ni ladda ner ett produktblad på vår modell som har trä-sarg Nytec uppstigningslucka. Här finns dokument gällande drift och underhåll Driftskötsel Uppstiglucka. Elkington har levererat inspektionslock och ytavvattningssystem av högsta kvalitet i mer än år. Vårt breda sortiment gör att vi alltid kan rekommendera en.


Den största vi tillverkat hittills var x meter. Hos oss hittar du vindsluckor med stege för alla typer av hus. Underbeslaget skruvas fast i undertaket med st medföljande mm monteringsskruv.


Höjden på underbeslaget är 2mm. Locket är vänsterhängt och kondensisolerat. För högerhängd lucka krävs specialbeställning. SRHP isolerad uppstigningslucka för yttertak.


Som tillval finns bl a automatisk öppning vid brandlarm, gasfjäder, elektrisk styrning, ljudisolering och stege. Fritt mått mellan balkongräckes underkant och balkonggolv, eller mellan ett trappräckes underkant och trappstegens stegnos, bör vara högst mm. Fritt mått i höjdled mellan ett trappräckes underkant och ett trapplan eller golv bör vara högst 1mm. Den värmeisolerade plåtsargen är som standard 3mm (kan tillverkas i andra mått ) och har en lucka som öppnar uppåt.


Tappbärande gångjärn i elförzinkat utförande. Vi förbehåller oss rätt till konstruktionsändringar. Det breda MidMadesortimentet är framtaget för både husägare och den professionella marknaden.

I grunden finns tåliga material som senvuxen gran, aluminium, plåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg