torsdag 8 april 2021

Yep 2500 pris

Elastoflex tål tuffa tag och är vår kraftigaste och säkraste byggpapp. Den är utmärkt som vattenavledande underlagstäckning när monteringen ska ske vintertid. I inbyggda 2-lagssystem kan produkten användas både som undre och övre lag).


Base KL består av en polyesterfilt impregnerad och belagd med SBSmodifierad bitumen på båda sidor. Grundisoleringen har en stomme av polyester som har mycket hög brottöjning och draghållfasthet. Rullarna lagras stående på plant underlag skyddade från fukt och solljus.


Om ett mellanskikt används kan upp till två pallar placeras ovanpå varandra. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Det gäller ett tak med lutning på runt grader.


Skyddande skikt under traditionell takpapp. Micoral byggpapp är formstabil och mindre känslig för temperaturväxlingar, vilket gör den utmärkt att använda under. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. På Byggmax kan du hitta till exempel ytpapp som du kommer med stor sannolikhet att behöva till ditt projekt.


Lägga tak på ditt hus Att lägga tak på hus är inte så komplicerat som du kanske tror att det är. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på den här webbplatsen godkänner du vår användning av. Helastoplan P är bitumenbaserade, armerade tätskiktsmattor avsedda som inbyggd membranisolering i gårds- och terrassbjälklag, parkeringsdäck, tunnlar, grundisolering m m. Underlagspappen innehar godkännandebevis (P-märkt).


Traditionell underlagspapp av hög kvalité. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Membran av polymermodifierad (SBS) asfalt på stomme av polyester. Produkten används med fördel när slitaget är stort på den inklädda takytan samt vid kall väderlek.


Produkten är ångtät, vilket betyder att utrymmet bakom, alltid måste vara ventilerat. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. YEP , mineralstomme (YAM) impregnerad och belagd med SBS asfalt. YAM rekommenderad användning för endast under ytpapp och shingel.


Yep 2500 pris

YAP rekommenderas under samtliga ytskikt, utom plan plåt. YEP är den bästa kvaliteten och föreskrivs där påfrestningarna bedöms som extra stora. Visa ytterligare Visa färre. Minsta tillåtna taklutning 10°.


Materialet är uppbyggt på en polyesterstomme som belagts med köldflexibel bitumen med SBS tillsats. Används som ett isolerande skikt mellan syll och grund. Jäkligt skön att arbeta me och håller för 12mån UV-ljus, vilket var anledningen till varför vi valde den, för vi ska vänta till våren med att lägga på pannorna.


Yep 2500 pris

Jag kan varmt rekommendera den iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg