tisdag 13 april 2021

Wywallet telia

Här hittar du tjänsten för dig! Med oss kan du uppdatera oftare. Surfa fritt på sociala medier. Tjänster och lösningar för företag. Telia Kundservice år sedan.

Wywallet var en tjänst för betalningar via mobiltelefoner i Sverige. Tanken med tjänsten var att man skulle kunna betala i butik, i kollektivtrafik och på andra ställen med sin mobil. Fick nyss ett medelande från telia till min mobil att de kommer stänga ner tjänster för vanliga sms-köp och att jag måste övergå till wywallet. T är ett självständigt företag med en egen styrelse. Ladda refill på telia.


Lanseringen sker i samband med Hockey-VM på Ericson Globe Arena. Förköp av mat och dryck via SMS har en enorm potential. Om du vill betala med ett företagsabonnemang så kommer en kreditkontroll att göras.

Notera att detta inte görs annars. Följ med hem till trädgårdsprofilen Jessica Lyon som delar med sig av sina bästa tips för en lyckad. Nicole Senior Droid Medlem. Uppdaterat: Wywallet tydliggör nu att det går att fortsätta få betal-sms på mobilfakturan efter registrering. Nu började Wywallet marknadsföras hårt.


När någon betalade med ett betal-sms skickade operatörerna ut en automatiskt påminnelse om att kunden i framtiden måste använda till Wywallet för mobilbetalningar. Men ännu har hon inte fått någon rätsida på saken. Till den för man över pengar från kort eller bankkonto. Man kan sedan i appen, eller på nätet, hålla koll på sitt saldo, skicka pengar till andras mobila plånböcker etcetera. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer för SMS tjänster som möjliggör företag att skicka och ta emot SMS och MMS via datorn samt att ta betalt via SMS.


Tyvärr finns det inte så mycket val i frågan. Men detta är något som EU tvingat på Sveriges operatörer, om jag inte förstått detta fel. Hittade detta på en faktura efter jag använt My wallet för att ge pengar till välgörenhet. Denna är dock efter min donation och är en summa på kronor.


Helt ur det blå har de lagt in en avgift på en mobilfaktura. Undvik my wallet, det är en bluff! We offer flexible financing and billing solutions for customers with complex needs.

WyWallet NodiCom AS Leverantörens tel. I och med förvärvet utökar PayEx sitt heltäckande utbud mot både konsumenter och handlare. Vissa handlare har tappat procent av kunderna den senaste månaden. Lurendrejeri på hög nivå !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg