fredag 23 april 2021

Ytpapp byggmax

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax.

Spana in våra superpriser! När du köper Ytpapp kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Ytpapp i skiffergrå kulör, används för att skydda tak och underliggande konstruktioner.


Avsedd för tak med minst 14° lutning. Ytpapp passar bra till de flesta hus, allt från lekstugor och sommarhus till garage och villor. Pappen levereras ofta på rulle och det går snabbt att täcka en större takyta.


Ett yttertak av råspont, OSB- eller plywoodskivor är samtliga en bra utgångspunkt för att få ett snyggt slutresultat med ytpappen.

På Byggmax kan du hitta till exempel ytpapp som du kommer med stor sannolikhet att behöva till ditt projekt. Lägga tak på ditt hus Att lägga tak på hus är inte så komplicerat som du kanske tror att det är. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser.


BAUHAUS - När det måste bli bra! Om man ska använda ytpapp eller underlagspapp beror dels på vad du tänkt dig för takbeklädna dels på takets lutning. För att fästa takpappen används.


Byggmax ger dig tips och råd på hur du lyckas med att lägga tak, detta är del två där du fortsätter med lägga underlagspapp på råsponten. Trebolit är efter vad jag förstår ett erkänt märke när det gäller takpapp. Det är väl först och främst produkterna som det står byggmax på som är lite enklare. De har en rulle ytpapp för 199:-. Takläggning är ett av våra stora områden.


Vi är bland annat importör av Katepals bitumenbaserade underlagspapp, ytpapp , shingel och kemiprodukter för tak. Shingeln och ytpappen finns i många varianter och är ofta ett fullgott alternativ till takpannor. Läs mer om våra produkter här!


Till vissa byggen använder du takpapp när du lägger tak.

Här i vårt utbud hittar du olika varianter av produkten och alla kan du köpa med prisgaranti. De huvudsakliga produktgrupperna är takshingel, underlags- och ytpapp , byggkemiska produkter samt förpackad varmasfalt. Hela produktsortimentet baserar sig på SBS-modifierad asfalt. Våra produkter är CE-märkta i enlighet med gällande harmoniserade europeiska produktstandarder. Vi visar dig hur du lägger ett tak med takpapp, och hur du reparerar befintlig takpapp.


Takpapp är superstarkt, och en hållbar takyta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg