onsdag 14 april 2021

Youtube konto åldersgräns

Youtube konto åldersgräns

Try Helpwire and Save Time. Vi förstår att föräldrar och målsmän ibland har frågor kring barns beteende online. Vi har sammanställt några verktyg och resurser du kan använda för att hantera familjens upplevelse på. Hur gamla måste barn vara för att få använda ? När barn når den lägsta tillåtna åldern för landet i fråga kan de själva hantera kontot.


Youtube konto åldersgräns

Ta reda på ålderskraven för ditt land. I länder som inte står med på listan nedan måste barnet ha fyllt år för att själv få hantera. Alla andra videoklipp skulle samtidigt raderas. Barn skräms ofta av innehåll på.


Med filter blir det tryggare. Trots att har års åldersgräns , är det idag vanligt att mycket yngre barn använder webbsidan. Inte så konstigt, då man kan hitta allt från gamla svenska barnsånger till kända barnprogram som Fragglarna och Pippi Långstrump på.


Att skapa ett konto med felaktig information är ett brott mot våra riktlinjer. Det omfattar konton registrerade åt barn under år. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s. Läs mer om vår integritetspolicy här. Du får använda bokstäver, siffror och punkter.


Find more about You Tube To here. Se, streama och upptäck vad världen tittar på med. ger alla en röst och en plattform för att upptäcka världen. konto är år.


Upptäck ännu mer med den officiella -appen. Den läser: Logga in för att bekräfta din ålder Här videon kan vara olämpligt för vissa användare Det budskap som användare får när de är inloggad på ett konto men inte år eller äldre är något annorlunda. Det beror på vilka inställningar du har för ditt konto.


Om det är att det är ett barn konto inom familjen måste den uppgraderas först till ett vuxen konto innan du kan använda dig utav dessa funktioner. För att göra detta behöver en förälder göra det enligt dessa instruktionerna. Det är en uppgörelse som tillkommit efter påtryckningar från den brittiska regeringen, uppger TT. Har ett Microsoft- konto använder du e-postadressen som är kopplad till det kontot.


Youtube konto åldersgräns

Inte har något Microsoft- konto väljer du Skapa ett åt dem. Om ditt barn har ett lokalt konto på datorn använder du e-postadressen som är kopplad till det kontot. Arbets-eller skol konto. Om du har loggat in med ett arbets-eller skol konto kommer du till sidan mitt konto för din organisation. Här kan du: Inaktivera installationer på enheter som du inte längre behöver.


Skydda ditt konto Apple tar skyddet av din personliga information på stort allvar. Läs om hur du kan skydda ditt Apple-ID genom att förhindra oauktoriserade inloggningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg