fredag 18 december 2020

Wibe nockstege

Fri frakt vid köp över 500kr. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Med Wibe Ladders underhållsstege klättrar du säkrare på taket vid underhållsarbete. Stegen rullas upp till taknock med hjälp av hjulen och vänds så att kroken hakar fast över nocken.


Wibe nockstege

Observera att detta är en underhållsstege och ej en fast takstege. Lämplig för branta tak. Den är således inte godkänd för sotararbeten. Vår guide för vägg och tak innehåller förutom produktinformation, även regler och hjälp för val av vägg- och takprodukter. Gemensamt för dessa tillverkare är kvalitet och säkerhet av högsta klass.


För att garantera er trygghet är stegarna testade av Statens Provningasanstalt enligt arbetsmiljöverkets krav. Det finns många varianter på stegar men få är så kvalitativa som stegar ifrån Wibe Ladders. Märket erbjuder flera olika typer av arbetsbockar, yrkesstegar och ställningar för professionellt bruk. Hos oss hittar du fantastiska kombistegar ifrån Wibe Ladders, Wibe hushållsstege och många andra stegar som arbetspallar och universalbockar.


Aluminium- och stålstegar för fast montering på väggar och tak. Klicka på knappen nedan för att testa vår nya konfigurator som hjälper dig att välja rätt. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Stegarna är tillverkade av aluminium och mycket hållbara. Wibe Infästning takstege frz WTAK MK För infästning av stålstegar på tak behöver du alltid infästningbalkar som också kompletteras med monteringspa ket för din takbeläggning.


Finns i svart och metallfärgat, båda är varmförzinkade och den svarta är dessutom lackerad. Jag antar att WIBE -stegen är godkänd på något sätt. Byggmaterial - Åstorp - Nya galvade takstegar som byggs ihop till önskad längd. När du köper Stegar och byggställningar kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.


Kända varumärken Prisgaranti Snabb leverans till. Handledare ger dig inte bara något att hålla i medan du klättrar, de ger dig även extra stöd på sidorna så att du står säkrare. Bra ArbetsmiljövalUtvalda bockar och stegar från Wibe Ladders är försedda med en ”Bra arbetsmiljöval-etikett”.


Flexibel och stabil stege som låter dig bygga och måla högt som lågt! Kan användas rak eller vinklad och blir maximalt m lång. Nockstege att hänga över nocken. Hisstege, extra lång, tvådela ca meter(se Wibe WHSY-).


Wibe nockstege

Rep-anordning för att hissa upp övre stegdelen. Når ända upp till nocken. Trapphusstege med justerbara ben (se Wibe WTS T-). Trappstege för användning i trapphusen.


Fyll i din e-postadress nedan för att få ett nytt lösenord. Har du glömt din e-postadress, kontakta oss så hjälper vi dig. För att komma upp på taket finns glidskydd monterat vid takfoten och.


Wibe nockstege

Glidskydd för att förhindra att en stegen åker åt sidan då man går upp på taket. Wibe Bryggstege – En stege för dig som vill upp ur badet tryggt och säkert, trots våta fötter och trötta armar. Taksteg , takstege , nockstege , sotarstege. Hyrmaskiner och stort utbud av utrustning till bra priser. Stöd hela vägen från behovsanalys till installation!


Vi erbjuder maskinuthyrning för alla tillfällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg