fredag 25 december 2020

Vårhoppet borås

SponsorHuset är en webbsida som samlar mängder av företag som vill stödja svenskt föreningsliv ekonomiskt. Välkommen att besöka er shoppinggalleria på nätet. Isdisco och en Fri Entré till Borås Djurpark. Djurparken har en app, “ Borås Zoo” där man kan navigera runt i parken och hålla koll på mat- och aktivitetstider. Skrindor finns att hyra i entrén.


Vårhoppet borås

Varmt välkomna till Borås snart kör vi! Lottade deltagarlistor för Vårhoppet finns nu publicerade, se nedan. Preliminära scheman och deltagarlistor för Vårtecken, se nedan.


Förhoppningsvis tillsammans med dig! Borås Konståkningsklubb 60år, det ska firas! Missa inte vår jubileumsshow nu på söndag den maj kl.


Hjälp oss att sprida detta evenemang genom att dela, gilla och rekommendera både gammal och ung om detta. Tack så mycket så ses vi på söndag 14. En staty av stadens grundare,. Scheman har nu blivit publicerade. Nellie och Molly åkte för JSK.


Fler bilder från en sista tävlingshelg och här är det Susanna Heuman som tävlade stjärntävlingen Vårhoppet i Borås i helgen. Det fina åket med svåra hopp och piruetter räckte till en välförtjänt plats i Ungdomsgruppen U131. I helgen gick klubbtävlingen Vårtrofén och stjärntävlingen Vårhoppet av stapeln i Borås och där gick det bra för Svea-tjejerna! Traditionsenligt avslut i Borås för IFK:s konståkare.


För tredje året i rad avslutade IFK Lidingö KK tävlingssäsongen i Borås med tävlingarna Vårtrofén och Vårhoppet. Facit för de tävlande blev fyra medaljer, många fina åk och en härlig klubbhelg. Sofja Millelander på isen. This video is unavailable.


Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Säsongsfinal för IFK:s konståkare, i Borås. Precis som förra året avslutade IFK Lidingös konståkare tävlingssäsongen i Borås , där elva av klubbens åkare kämpade om medaljer och omdömen i helgens två tävlingar Vårtrofén och Vårhoppet. Knalleskäret ( Borås ) Billingestjärnan (Skövde) Vårhoppet (Borås ) Vårtrofén ( Borås ) Jag vill tacka alla i klubben som ställt upp under året och gjort det möjligt att genomföra en värdefull verksamhet för våra barn och ungdomar. I Stjärntävlingen Vårhoppet tävlade Tyra, Alva, Majken, Lina och Milan i miniorklassen.


Vårhoppet borås

Grattis alla duktiga åkare till fina prestationer! Svenska Agilityklubben är en verksamhetsklubb under SKK med ansvar för agility. Som huvudman för agility ansvarar SAgiK för regelverk och central administration. Under lördagen samlades en stor skara käpphästentusiaster från hela Västsverige på en grusplan i närheten av Nya Lundenskolan i Göteborg för att delta i Vårhoppet.


Vi har själva varit med i många tävlingar. Så då tyckte vi det skulle vara roligt att ordna en egen. Det var stjärntävling i B-hallen, Vårhoppet och klubbtävling i A-hallen, Vårtrofén.


Som vanligt på dessa tillställningar där vi har många åkare på plats samt nära och kära som kommer och hejar så blir det en otroligt kul helg tillsammans både för åkare och föräldrar. Jag kanske provar någon inomhustävling i vinter, om det finns någon hall med bra (mycket) ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg