torsdag 17 december 2020

Vilket stjärntecken passar mig

Peruker av hög kvalitet - Peruker - Snabb leverans! Frågorna berör vad solen i ett stjärntecken astrologiskt antyder om din personlighet, och de tolv svarsalternativen är de mest typiska för vart och ett av stjärntecknen. Det är viktigt att du inte svarar utifrån eventuella astrologiska kunskaper, utan från din personliga erfarenhet om vilket svarsalternativ som passar dig bäst. Vilka stjärntecken passar egentligen ihop och vilka gör det verkligen inte?


Vare sig du tror på astrologi eller inte så måste du hålla med om att det är spännande (och ibland läskigt igenkännande). Här guidar vi dig och listar stjärntecknen du inte passar ihop med och dem som är din “perfect match”.

Gör detta test och se efter! Vilket stjärntecken passar du bäst ihop med egentligen? Tvillingen kan vara precis vad precis rätt person för att få Vattumannen mer kommunikativ och öppen med sina önskemål. Datum för alla stjärntecken – vilket stjärntecken är du? Hur du passar ihop med andra stjärntecken Vad zodiaken säger om dina relationer Astrologi är ett komplicerat system och horoskopet så detaljrikt att det onekligen kan vara krävande att försöka tolka det.


Här berättar Expressens astrolog Heikki Vesa vilka stjärntecken som han tror att går bäst ihop i en kärleksrelation. Väduren (mars - april) Passar bäst ihop med lejon och vattuman. Oxen (april - maj) Passar bäst med Jungfrun och vattumannen.


Skorpionen – En person född i tvillingarnas tecken är lite för avslappnad och lättsam för att passa bra ihop med den eldiga skorpionen.

Tvillingarna (maj - juni) Passar bäst med vattumannen och skytten. Skorpionen blir lätt svartsjuk, vilket inte går så bra ihop med tvillingarnas tecken, som är i behov av stabilitet. Så passar stjärntecken ihop. Olika stjärntecken passar olika bra tillsammans med varandra. I molnet av länkar ovan finner du hur ditt stjärntecken passar ihop med din dates.


Storleken på länken visar visuellt och bra (eller dåligt) ni passar ihop. Väduren: mars - april Varm, entusiastisk, social, känslosam,. Stjärntecknet skytten är en idealist och sann sökare.


Välj två stjärntecken för att se hur väl de passar ihop. En persons horoskop är så mycket mer än bara soltecknet (vanligen kallat stjärntecknet ). Ett stjärntecken är en stjärnbild som ingår i djurkretsen eller zodiaken och som indelar året i tolv delar, nästan som månaderna. Inom astrologin används stjärntecknen för spådomar och horoskop, vanligen utifrån vilket datum den spådda personen är född. Vi guidar dig till vilket stjärntecken du passar ihop med – och vilket ska du helst undvika att dejta över huvud taget. Den handlar om huruvida din energi klickar med energin hos personen som står framför dig.


Att välja vilken typ av hund som passar ens livsstil och personlighet kan vara besvärligt, men kanske kan det ge en fingervisning att se exempel på hundraser som passar ditt stjärntecken ? Om du hör till de personer som tar reda på i vilket tecken din dejt är föd borde du också ta en titt på vilken hund-partner som fungerar astrologiskt! Låt ditt stjärntecken visa vägen till din nya karriär. Visste du till exempel att personer som är födda i Kräftans stjärntecken tenderar att ha ett gott affärssinne eller att Vågen gärna förlitar sig på komfort i arbetslivet?


Baaam bad astrologen Nathalie Bram att reda ut vilket jobb som passar ditt stjärntecken allra bäst.

Jag säger inte att du ska göra slut med din partner bara för att era stjärntecken inte passar ihop, jag försöker snarare ge dig riktlinjer om du är singel och vill sätta dessa tecken i fokus när du dejtar. Naturligtvis är detta par det första på listan. Många säger att dessa tecken är som skapta för. Att vara hundägare är ljuvligt men att komma fram vilken hundtyp som passar bäst till din personlighet är inte alltid det lättaste. Som tur är har vi svaret – fråga stjärnorna!


Purewow har sammanställt en lista där de parar ihop alla tolv stjärntecken och dess personlighetsdrag med en passande hundras. Lejonet har en väldigt stark sexdrift och älskar passionerade och eldiga relationer – vilket både är till din för- och nackdel. Njutning är en central del i ditt liv och har inga problem med att ha korta, intensiva relationer.


Njut av sommarens olika flörtar och känn dig inte tvungen att binda upp dig om du inte själv vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg