torsdag 20 februari 2020

Vi söker djs

Alla auditions och castings på ett ställe! Vi använder cookies för att vår webbplats ska fungera. DJ och vill spela på våra Studentflak? Vi söker fler åkerier som vill jobba med oss. Vill ditt företag synas på våra lastbilar?


Vi söker djs

Lämna en intresseanmälan! DJs in Motion har sin verksamhet i Karlsta men vi finns till för företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi gör alla typer av event.


Stora som små och möjliga som omöjliga. Vårt mål är att våra kunder alltid får rätt DJ samt modern och anpassad eventteknik till rätt pris. Med över års erfarenhet inom nattklubbar, barjockey, privatfester, bröllop, etc så kan vi garantera en upplevelse! Vi erbjuder allt från DJs , till ljud- och ljusanläggningar. Vi är alltid i behov av duktiga musiker, gärna lokalt anknutna.


Vi söker djs

Vi har lju ljus och mixerbord. Discjockey, Nöjesvärd med mångårig erfarenhet utav företags-, bröllop-, club-spelningar m. Vi representerar Baskery, Bellaroush, Bror Gunnar Jansson, Children of the Sün, Det blev handgemäng, Johnny Johnny, Kristina Issa, Maja-Karin Fredriksson, Malmars Makalösa, Marlene Oak, Sign of the Judgement, Swing Tarturo och The Kokomo Kings. Hittar du inte det du söker ? Söker du på Rost så spelar du på vinyl och enbart Rock.


Sök jobb via våra hemsidor. Våra event specialister har många års erfarenhet av bokningar förolika fester som bröllop, företagsevent, lanseringsevenemang, födelsedagsfester etc. Vi ägnar oss åt at förbereda din drömhändelse precis enligt din föreställning. Gtradiolive är en radio som har bra djs och spelar bra musik vi söker just nu djs och programmet vi använder för att sända heter ustream.


Du behöver endast ta med dig dina instrument, stativ och tillhörande sladdar. Ni kan lyssna just nu glöm inte att önska låt om du så vill ha en låt upp spelad eller skicka en hälsning om du så vill cya around. Nytt prograFrEdAgSmYs KrIs,OlIvEr,AxEl. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hundra och Rost söker DJs #128515; Du som söker på 19Hundra spelar Indie house, teck house, tropical house och party.


Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundvård men inte nödvändigtvis från event- och konferensbranchen. Forbes har i sitt senaste nummer sammanställt en lista där de redovisar världens bäst betalda DJ:s. Att producera musik och spela på festivaler kan uppenbarligen varas en riktig guldgruva. LÄS MER: Calvin Harris i allvarlig bilolycka.


Vi på Mobergs håller på att bygga upp något nytt. Men vi känner nu att vi är på ett helt rätt spår för att kunna leverera unika roliga kväll med er och göra Mobergs till Norrtäljes nöjespalats ! Vi ser oss mer än som bara djs då vi hela tiden utvecklas och vill ge det där extra och se till att just er fest eller event blir unikt och precis så bra som ni önskat. Vi levererar även helhetslösningar inom ljud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg