torsdag 13 februari 2020

Telenor kontantkort prislista

Telenor kontantkort prislista

Alltid kr för startpaket och med fri frakt. Beställ idag på telia. Prislista mobilabonnemang och mobilt bredband (pdf) Prislista utomlands. Väljer du att prenumerera blir var 6:e laddning gratis.


Pris per mottagare av mms eller e-post. Mobilsurf utomlands debiteras enligt gällande prislista för datatrafik i utlandet, se. Här har vi samlat all information du kan behöva kring ditt kontantkort.


Hur du registrerar, aktiverar och laddar det. Plus allt annat du kan behöva veta för att få ut det mesta ur ditt kontantkort. Här hittar du alla prislistor för våra abonnemang och tjänster på Telia, bland annat mobilabonnemang för fast telefoni.


Telenor kontantkort prislista

Telenors priser på kontantkort är billiga. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. Vi rekommenderar alltid att man kollar täckningskartan innan du beställer ditt kontantkort för att vara säker på att du kommer ha täckning i ditt område. De har även ett erbjudande med en laddningsprenumeration som ger dig var 6:e laddning gratis.


Fastpris finns i flera olika belopp där olika mängd surf ingår. Du kan alltså testa din lösning både i Sverige och utomlands med detta kontantkort från start. Kontantkortet är laddat med 1kr. Det finns två kontantkort att välja på.


Se prislista på hemsidan. De som vill ha kontantkort under en längre tid laddar det bäst via appen. Kan du vänta någon dag är det helt klart mer fördelaktigt att beställa kontantkort gratis på nätet istället för att köpa kontantkort i butik.


När du får hem ditt startpaket behöver du tanka på kontantkortet med den prisplan du vill använda för att kunna ringa, surfa och SMS:a. Fördelen med kontantkort är att du aldrig behöver betala mer än vad du har laddat kontantkortet med. Det blir alltså super enkelt att hålla koll på månadskostnaderna.


Vill du ha totalfrihet är kontantkort något som du borde överväga. Comviq är ledande på kontantkort och har drivit utvecklingen samt prispressen på mobil telefoni i stort. Jan Stenbecks anda drivit företaget och utvecklingen av nya bättre tjänster. Fixa ditt kontantkort till din mobil på Halebop. Mycket surf till en liten peng och 4G-stöd i Telias supersnabba nät.


Jämför våra kontantkort här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg