tisdag 4 februari 2020

Takskena gardin hemtex

Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Det är både snyggt och stilfullt att hänga gardinerna i en skena. Fäst den direkt i taket eller i väggen ovanför fönstret. Ett komplett set för de flesta fönster.


Det har gjort oss till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Du kan idag besöka oss i över 1butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter och gardiner kan göra i. Handla online på Hemtex. På Textilgallerian hittar du gardinskenor i många olika storlekar och varianter. Här hittar du gardintillbehör , så som gardinringar och fållfix.


För att en gardin behöver skötas om. Skenan är även den från Hemtex – Jag tror dock att den är slutsåld. Perfekt takskena när du vill att dina gardiner ska räcka ändå från tak till golv. Hoppas ni gillade min guide och lämna gärna en kommentar om något är oklart.


Det är alltid lite svårt att förklara i skrift precis hur man gjort. Edit: En uppmärksam läsare påpekade att dessa gardiner saknar veckband och det stämmer, vi sydde faktiskt på veckbanden själva om jag inte minns helt tokigt. Vill du ända ha en ljus och skir gardin i rummet, använd en dubbel gardinstång eller en dubbel gardinskena med två spår.


Sätt den mörkläggande gardinen längst bak och en tunnare framför. Oavsett vilken gardin du väljer ska du vara noga med att den går så nära fönstret som möjligt och en bra bit utanför fönsterkarmen. Beställ din gardinstång från Hemtex webbshop eller köp i någon av våra butiker.


Takskena gardin hemtex

Hemtex har jättefina gardiner som har linnestruktur och veckbandsmodell men är bomull, vita jättesnygga! Prisvärd och nätt gardinskena som smälter in i inredningen. Och sen mörkläggningsgardiner á la Hotel Selection från Hemtex. Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället.


Gillar man inte gardiner från tak så häng dem iaf. Det skapar rymd och ger intrycket av ett högre rum. Du glömmer funktionen. Vilken stil du eftersträvar med gardinerna är viktigt, men du bör också tänka på vilken funktion dina gardiner ska ha. Detta är däremot något som ofta glöms bort.


Takskena gardin hemtex

Vi har bland annat ett stort urval av persienner, plisségardiner och rullgardiner som är klara för upphängning. Du kan även sy och sätta upp gardinerna själv och vi kan hjälpa dig hitta rätt gardinstänger, tyg och tillbehör. Köp gardiner online redan idag eller besök oss i butik. Fogalleri av gardiner och persienner av alla slag, alla stilar och alla priser. Välj dina gardiner efter rum och behov.


Textilier bidrar till att skapa en ombonad känsla och förstärker din personliga inredningsstil. Med gardiner kan du reglera ljusinsläppet och skapa den stämning du önskar. Rädda nattsömnen med mörkläggande rullgardiner eller släpp in ljuset med korta gardinkappor.


Takskena gardin hemtex

Gardiner för alla rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg