tisdag 25 februari 2020

Vad gillar killar att höra

Läs även Killar avslöjar: Det här attraheras vi av på Tinder. När en tjej gillar och är attraherad av honom. Skönt att slippa höra mer om killar som älskar spel och blir rädda när tjejer visar känslor.


Tjejer som gör anteckningar på insidan av handen. Vi vet inte riktigt varför – och inte killen som sa detta. Att alla mår bra av en liten egoboost ibland låter säkert självklart, men ibland kan man behöva påminnas om att faktiskt uttala de där fyra orden till sin partner.

För även om det står klart för dig att din kille är snyggast i hela världen, behöver han då och då få höra det från dig. Har ofta fått höra att jag är tyst vid sex. Att jag ska prata mer, men vad ska man säga? Några tips som killar gi.


Och tänkt på att det mest är retucerat. En kille som gillar dig vill vara den enda killen du prata med. Killar måste försäkras ofta att de fortfarande är älskade.


Killar bryr sig inte om hur vacker du är, det är adjö, adios och Sayonara om du är en bitch. Vad vill killar höra från oss?

Vad skulle du som kille bli glad över att höra ? Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s. Vi älskar nog alla att få komplimanger både killar och tjejer, men här är komplimanger som just tjejer älskar att höra ifrån killar. Man har alltid kul med dig Ni skrattar ofta tillsammans och han hjälper dig att bli din bästa version av dig genom att tydligt visa vad han gillar med dig. Det spelar ingen roll vad den icke-homogena gruppen “män” gillar om du inte vet vad du gillar.


Du ska inte vara ihop med “alla män”. Mer sannolikt vill du träffa en person att dela din vardag med. Någon som matchar dig och dina preferenser, oavsett vad “folk”, “män” eller “ killar ” i allmänhet tycker. Detta får tjejen att känna att du gillar henne av djupare anledningar än bara hennes utseende, vilket gör att hon känner en starkare attraktion till dig och vill ha dig ännu mer. Samtidigt visar du att du har ett högt värde och att det är du som väljer henne, inte att hon väljer dig – på det sättet slipper du helt att ”bevisa” dig inför henne.


Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar varför hör han inte av sig, visade jag mig för intressera prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Det är den amerikanska tidningen Allure som har tagit reda på hur killar tänker kring dejting, relationer, sex -och allt däremellan.


Du kanske också vill läsa om vad de här oväntade sakerna som tjejer tänder på hos en partner – det kan du läsa om här. Kanske är du intresserad av att höra dessa tjejers historier om hur det är att vänta med sex till efter bröllopet eller om vilka sexställningar som får tjejer att komma lättas. Så killar , om du känner att du alltid verkar sätta din fot rakt i munnen, varje gång du öppnar det, läser dessa tio saker som vi vet tjejer gillar absolut höra. En av de viktigaste sakerna tjejer gillar att höra är sanningen. Detta är mer än bara en kliché, det är ett faktum!


Bara för att du är i ett förhållande, betyder det inte en man tröttnar på att höra hur attraktiv du tycker att han är.

Det kan vara så enkelt som ett mess som berättar hur du längtar efter att vara i hans famn nästa gång ni ska ses. Eller genom att tala om för honom hur sexig han är i den tröjan (eller utan). Då visar du att du kommer ihåg vad hen pratar om och du har ännu en anledning att höra av dig, utan att egentligen ha något att säga. Och alla gillar folk som kommer ihåg vad man säger, eller hur?


Håll konversationen vid liv Om ni pratar med varandra i sociala medier eller på sms är det smart att hålla konversationen vid liv. Killar vill bli erkända för att vara stark och bastant och kunna hjälpa dig med sin enastående styrka, därför ett av de bästa tips om hur man komplimang en kille skulle vara - beundra hans manlighet och sin styrka. Killar älskar att höra att dina vänner och familj älskar honom.


Att prata om sex med tjejer är kan vara svårt, men det är ofta väldigt intressant – och lärorikt för att säga det minsta. Men för att förenkla det hela valde vi att fråga ett stort urval tjejer om saker de vill att killar ska göra i sängen. Här är en lista med de över saker tjejer vill att killar ska göra i sängen. Vad ni gör är mindre viktigt, bara ni är tillsammans. Om en kille gillar dig hör han av sig.


Han vill inte riskera att sjabbla bort det ni har. Kanske ringer han varje dag, bara för att du inte ska glömma av honom. Killar får gärna flörta på ett lite retsamt sätt.


Kommentarer som ”åh, vad du är snygg” går bort. Jag vill ha humor och hjärna! Det får inte vara för uppenbart vad killarna är ute efter, utan snarare lite subtilt och elegant.


Massage över hela kroppen är underbart. Om killen bara knådar ryggen känns det för vänskapligt. Jag har gått runt länge och funderat på vad ni killar egentligen tänder på hos tjejer?


Skulle vara lite kul att höra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg