onsdag 12 februari 2020

Tavlor inspiration vardagsrum

Tavlor i en och flera delar - på äkta konstnärsduk i XXL storlekar. Stilrena affischer till bra priser. Fraktfritt över 2kr! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Gör årets bästa fyn köp online nu!

Hitta din poster efter färg eller storlek, välj en som passar din decoration. Moderna tavlor i vardagsrum matchar olika inredningsstilar, t. Landskapmotivet däremot ser fantastiskt ut i eklektiska och naturligtvis också tidlösa, klassiska interiörer. De ställen där snygga tavlor vardagsrum ser utmärkt ut är på väggen ovanför öppna spisen eller soffan. Tavelvägg i vardagsrum Svep in dina väggar i vardagsrummet med fantastiska motiv i olika kombinationer. I vårt breda sortiment av posters och tavlor kan du finna mängder av snygga tavlor som är perfekta till vardagsrum.


Låt ditt hem och vardagsrum bli din egen källa för inspiration och energi.

INSPIRATION – INREDNING TILL VARDAGSRUM. Hitta inspiration och inredningstips på hur du kan fylla vardagsrummets stora väggar med tavlor och väggdekorationer. Vardagsrummet är oftast det största rummet i hemmet och de rymliga väggarna är perfekta för att skapa en effektfull tavelvägg. Därav är konst och unika fina tavlor något väldigt speciellt.


Med en eller flera unika tavlor i vardagsrum kan de vara pricken över i när det kommer till inredning och om något tomrum behövs fyllas upp. Något att tänka extra noga på när det gäller tavlor vardagsrum är det färgvalet. Bilder på rum tavelvägg och inspirerande inredning. Vi visar hur du kan hänga tavlor på väggen och kombinera dem.


Här hittar du 2inspirerande bilder på tavlor uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Personliga tavlor på väggen Att byta ut tavlorna på väggen är ett snabbt och enkelt sätt skapa en helt ny känsla i vardagsrummet. Allt du behöver tänka på är att välja väggkonst som du gillar!


Lita på din magkänsla men som en liten hållpunkt kan du tänka att det som sitter på väggen också ska hålla ihop med resten av hemmet. Här kommer exempel på mysiga vardagsrum. Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra!

Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster. Varje rum behöver något som fångar besökarens intresse, det kan vara en eldstad eller en vacker utsikt. Om du inte redan har något som sticker ut i vardagsrummet kan du skapa det genom en stor och maffig tavla , färgglada kuddar i soffan eller en större spegel på en utvald plats i vardagsrummet.


Stort utbud av väggdekor. Flera av motiven hittar du endast hos oss. En stor och lyxig tavla ovanför soffan är ett stilfullt val. Men det är också snyggt att sätta ihop olika tavelmotiv och skapa en trendig tavelvägg.


Inspiration : VARDAGSRUM Kika in i dessa vackra VARDAGSRUM och inspireras. Inspirationsbild med några av våra posters. Här har vi samlat bilder av våra art posters och tavlor som våra kunder delat med sig av. Klicka på bilden för att hitta de posters vi inrett med i denna bild. Här kan du hitta mer inspiration för din tavelvägg.


Det är detaljerna som gör ett hem och att inreda med tavlor kan verkligen skapa skillnad för ett helt rum. Men innan du hamrar upp den första spiken till en klassisk tavelvägg kan du låta dig inspireras av de här fina sätten att framhäva tavlorna på. Färdiginramade tavlor förskönar ditt rum. Dekorera ditt hem med vårt utbud av färgstarka och färdiginramade tavlor.


Våra tavlor är gjorda för att bidra med stil i alla rum och eftersom de är färdiginramade gör de livet så mycket enklare. En välplacerad tavla på en vägg kan hjälpa till att skapa en stämning som präglar hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg