torsdag 14 januari 2021

Västra götalands bygg och tak

Ledande tillverkare av Tak. Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Västra götalands bygg och tak

Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak. Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna!


Bland våra uppdragsgivare finns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i hela Götalan bland annat i Göteborg, Jönköping, Borås, Skövde och Kalmar. Västra Götalands Tak AB är diplomerade takläggare med över års erfarenhet inom takbranschen. Den här sidan är skapad för att du som är i behov utav att byta tak och befinner sig i Göteborg, snabbt och smidigt ska kunna hitta en erfaren firma som kan hjälpa dig omgående.


Det innebär att vi inte slarvar med kvalitén. Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram. Våra kunder är privatpersoner, Förening och hyresvärd. Merparten av tiden vi arbetar på tak.


Vi har ett tydligt fokus och det är att leverera täta, vackra och hållbara tak. Inom våran nisch betong-, tegel- och plåttak har vi blivit en av västra Sveriges främsta takläggare. Vårt mål är att vara lättillgängliga och flexibla för att möta kundens behov. Vi har under åren utfört hundratals takrenoveringar, nyproduktion av villor samt renoverat och byggt till befintliga fastigheter.


Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Vi utför arbete som takläggare och kan byta tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi lägger både tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Dessa är undantagna och behöver inte anmäla verklig huvudman: Aktiebolag vars aktier är upptagna till handel på en reglerad marknad (börsbolag) Dödsbon och. Kontaktuppgifter till Bygg Tak Ab, telefonnummer, adress och kontaktuppgifter.


Stor erfarenhet, snabbt och korrekt utförande. Plannja har miljö och design i blickfånget. Takpannans funktion är att skydda taket mot vädrets makter, och det som takpannan inte klarar ska pappen säkra upp.


Västra götalands bygg och tak

Måste jag byta tak , räcker det inte att måla om det? Gå med för att skapa kontakt. Med fast pris och mycket bra garantier kan du vara trygg när du anlitar oss. Våra tre projektledare och 30-talet takmontörer har tillsammans lång erfarenhet inom projektering, projektledning och tätskiktsmontering av låglutande papp- och duktak.


Vi finns med våra uppdragsgivare från idé till slutfört projekt och alltid med produkter och konstruktioner för trygga och säkra tak , terrasser och gårdsbjälklag. Har bara bra saker att säga om Västra götalands bygg och tak. Arbetet är snyggt och väl utfört, killarna skötte sig exemplariskt och höll rent och snyggt på tomten.


Vi är ett lokalt byggföretag från Hjo som utför allt från renoveringar till nybyggnationer. Hus, villa, badrum och tak , läs mer här! Sent from my Lumia 8using Board.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Niclas kontakter och hitta jobb på liknande företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg