fredag 29 maj 2020

Varför blir jag inte gravid

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Då är du könsmogen och kan bli gravid. När du blir äldre minskar förmågan att få barn. Från år sjunker fertiliteten kraftigt.


Men fertiliteten är individuell. Vissa kan bli gravida utan svårighet i 40-årsåldern, andra kan ha svårt redan i 25-årsåldern. Hej, varför du inte blivit gravid kan bero på att ni inte haft oskyddat samlag vid tid för ägglossning tillräckligt många ggr för att bli gravid.


Om du inte vill bli mamma nu och ta ansvar för ett barn, är det bättre du skaffar preventivmedel. Du kan ju beställa tid hos en gynekolog för en undersökning och få svar på din fråga. Jag har aldrig använt preventivmedel och tror därför att jag inte blir gravid så lätt.


Jag har i drygt ett år försökt bli gravid igen men utan resultat. I samband med ägglossning brukar jag ha känningar i underlivet, det sticker och värker lite. Jag lider av endometrios och är orolig att jag inte kommer att kunna bli gravid – bör jag vara det? Professor Bill Ledger, fertilitetsspecialist. Många kvinnor med lindrig endometrios kan bli gravida på naturlig väg, men risken för att fertilitetsproblem utvecklas är högre.


Jag tycker att du ska leta upp en gynekolog som gör fertilitetsutredningar, eller vända dig direkt till en IVF-klinik. Om undersökningar och blodprov inte ger något svar kan ni gå vidare och göra en IVF-behandling. Att försöka bli gravid utan resultat kan vara tufft. Men idag finns mycket kunskap på området och hjälp att få. Eftersom det har gått mindre än ett år behöver du inte oroa dig.


Varför blir jag inte gravid

De flesta blir gravida inom ett år. Om du därefter inte blir gravid , kan du söka på kvinnokliniken som du tillhör, för att göra en utredning. Jag var sexuellt aktiv sedan fjorton års ålder och aldrig haft skydd – och aldrig blivit gravid. Sen tre år tillbaka har jag en stadig pojkvän. Vänner omkring mig börjar fundera på att skaffa barn.


Men samtidigt kan jag inte vara lycklig för dem då jag ser mig själv som steril. Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Varför blir jag inte gravid ? Jag är rädd att jag inte ska bli gravid igen! Och har inte blivit gravid sen dess. Jag har BIM i morgon, och jag hoppas verkligen på ett positivt besked.


Jag tycker att ni i lugn och ro försöker 3-månader till som ni gjort under dessa månaderna. Sist jag var gravid så gjorde vi abort i 6:e månaden. Har ni inte blivit gravida efter det kontaktar du en gynekolog för en liten koll.


Hejsan, jag och min sambo har försökt få barn i snart månader, det är inte alltid så lätt eftersom min sambo oftast ligger ute. Det finns en stor chans att bara viktnedgången kan göra att du blir gravid på egen hand. Speciellt som du ju faktiskt har varit gravid en gång tidigare. Vi vet ju att du kan bli gravid utan fertilitetshjälp! Annars har du möjligheten att göra provrörsbefruktning om du trots viktnedgången inte blir gravid.


Varför blir jag inte gravid

FruRuo­timaa Visa endast Fre. Jag och min sambo har försökt få barn nu i över 1år men inte lyckats. Jag vill verkligen och jag känner mig redo, men vill inte kroppen?


Jag hade beräknad äl den 4:de så vi får väl se om det blir nått. Tycker jag hör alla runt om mig blir gravida titt som tätt och likaså här på minbebis. Jag kan inte koppla bort det.


Varför blir jag inte gravid

Det blir bara sämre och sämre känns det som. Jag har verkligen också försökt koppla bort med annat. Men istället har det blivit shopping och massa bebisprylar osv. Igår skulle vi få massage på jobbet. Innan detta fick man fylla i en hälsoenkät, jag fyllde i att jag var gravid.


Då ville de helt plötsligt inte ge mig någon massage för risken för missfall. Det var deras policy att aldrig massera gravida kvinnor. För ibland kan det vara så att man tror att äl är mkt tidigare än vad det egentligen är.


Försöker du med äl-stickor? Jag ska testa mej om cirka en vecka. Och om jag nu inte jag är (peppar peppar) så tänker jag börja med äl-stickorna.


Tror att jag har räknat ut min äl fel då. Skickar några styrkekramar! Det känns som att alla andra blir gravida men inte jag ! Jag slutade med mina p-piller i slutet utav december 09.


Och det har fortfarande inte hänt någonting, varje månad är en besvikelse för både min kille och mig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg