torsdag 18 februari 2021

Vision facket

Bli medlem hos oss och få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Vi ger dig en rad förmåner. Fackförbundet bara för chefer. Inkomstförsäkring ingår i avgiften.


Alla tjänster ingår i avgiften. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din.

Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. De första tre månaderna är gratis för alla nya medlemmar, efter provperioden fortsätter medlemskapet att löpa. Många medlemmar berättar att de älskar sina jobb - men det finns problem som måste lösas. Ett men kan till exempel vara schemaläggning som inte fungerar, avsaknad av arbetskläder eller otrygga anställningsformer.


Vår vision handlar om att utplåna dessa men. I medlemskapet ingår, förutom traditionell facklig verksamhet, en inkomstförsäkring vid arbetslöshet, karriärtjänster med bland annat CV-granskning och personlig karriärcoachning. Vi är a-kassan för dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd.


Reviews I express my warm Namaste to all gentle person. Fackets värdegrund handlar om mänskliga rättigheter, jämlikhet, individens kraft och om demokrati.

Innan du begär utträde vill vi påminna om vilka fördelar facket ger dig. Notera även att särskilda försäkringar och förmånliga avtal i regel upphör i samma stund som du väljer att avsluta ditt medlemskap. Visions medlemsförmåner.


Hur ansöker man om utträde ur facket ? Efter att du har fått ersättning under 1dagar, måste du alltså vänta ytterligare månader innan du kan få ersättning igen. Vem kan teckna inkomstförsäkringen? Facket samarbetar med systerfackförbund i världen men ingår också i internationella och nordiska fackliga sammanslutningar som påverkar både EU och FN.


Högsta beslutande organ är Förbundsmötet. AEA står för Akademikernas Erkända Arbetslöshetskassa och riktar sig i första hand till medlemmar i SACO och Vårdförbundet. Vi är en privat organisation vars verksamhet regleras i lagen. Vi leds av en styrelse, som utses på den årliga föreningsstämman. Här hittar du som arbetar inom kommunala anställda information om lämpliga fackföreningar för ditt yrkesområde.


Jämför avtal och försäkringar hos olika. Självklart har vi väl fungerande länkar till vårt regionkontor och förbundsledningen centralt i Stockholm. I dag är fjorton förbund medlemmar i OFR. Av det totala medlemsantalet.


Leta igenom vår databas och klicka dig enkelt vidare till de fackförbund som passar dig och din arbetssituation. Klicka på följande länk för mer information om vilket fack du skall välja – tänk på att det kan finnas mer än ett alternativ som passar din profil. Ett antal försäkringar ingår i medlemsavgiften men du kan också uppgradera och.

Som medlem i Kommunal får du ett av marknadens bästa försäkringspaket! Tidningen utkommer kring löningshelgen varje månad förutom i januari och juli månad. Vill du komma i kontakt med oss på fackföreningen Kommunal?


Vi har kontor över hela landet, Kommunal Direkt svarar på fackliga frågor och medlemscenter kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg