fredag 12 mars 2021

Zarges nockkrok

Zarges nockkrok

Kroksatsen inklusive hjul möjliggör att rulla upp stegen på taket. Kroken griper tag om nocken. Passar till dom flesta enkelstegar på marknaden. Nockkrok Skeppshultstegen till Takstege (401-15) hos Bygghemma.


Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Vi har inga låsta inköpsavtal eller långsamma försäljningsmöten.


Här är det enkelt, snabbt och effektivt att köpa stegar, ställningar och trappor ifrån kända varumärken som Zarges , Wibe, Skeppshultstegen m. Ring 040-66 e-mail info@stegfabriken. Nockhake kan endast besträdas i kombination med takstege som är 3500mm bredd men det går och benda ut upp till 4mm. Montering av nockkrok på takstegen görs med hjälp av 4st bult M8xoch mutter (E).


Zarges nockkrok

Jag har lite ekonomibyggnader som behöver takomsorg, så jag byggde en underhållsstege med Zarges nockkrok med hjul samt två. Det blir nog alternativ 1). Jag kommer antagligen låta en extra aluminiumtakstege med nockkrok ligga kvar på baksidan av taket för att i framtiden snabbt kunna göra takunderhåll vid behov.


Dessutom kommer jag att fästa en gummislang under stegen för att inte riskera att skada takpannorna. Precis som banco skriver är det ett h-vete att vända den, 6m stege plus lite trall som distans mot taket väger en del. Men även om det är tungt tycker jag det funkar bra (en person med lite vilja klarar det). Takstege i aluminium, det lätta valet för en stabil men ändå lättmonterad takstege.


Perfekt för känsliga eller bräckliga tak. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Med stegar når du högre när projektet kräver det.


På Jula har vi stegar och ställningar för alla uppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg